The arts and crafts factory és un espai de disseny i creativitat ple de petites creacions artesanals, amb personalitat pròpia, que porten l'etiqueta de les coses ben fetes.

divendres, 1 de març del 2013

Més fundes i bosses

Per tenir el teu iPod nano o la teva ràdio protegits i escoltar música o programes radiofònics de manera còmoda, tens aquesta pràctica funda amb tancament interior i cinta per penjar (amb opció de posar i treure). La funda pot anar acompanyada d'una bossa a joc amb cremallera per guardar els auriculars, cables, o altres coses que vulguis tenir a mà. Tant la funda com la bossa estan confeccionades amb dues teles i encoixinat interior. 


Nous models de fundes  per a iPod nano/clàssic, ràdio o mòbil amb tancament interior i cinta per penjar (amb opció de posar i treure). Molt pràctiques i portables, de colors variats i cintes que combinen d'allò més bé. Confeccionades amb dues teles i encoixinat interior.


Topets vitalistes, dinàmics i elegants. Aquests són els nous estampats per a les fundes d'iPod touch o mòbil (diferents models). Amb cinta per penjar (amb opció de treure i posar) per a que et resulti més pràctic en els teus desplaçaments i viatges.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada